روغن امگانو

از تاریخچه روغن اطلاع دارید؟

‌در مورد تاریخچه #روغن اطلاع دارید؟ می‌دونید که چقدر زحمت‌ها کشیده شده تا روغن‌های امروزی بدستمون برسه؟‌

نشانه‌های اولین استفاده از روغن‌های #خوراکی و گیاهی درتمدن‌های #مصر باستان و بین‌النهرین و سپس تمدن‌های #چین باستان و ژاپنی‌ها دیده شده است.

‌‌‌مصرف روغن خوراکی در بین چینی‌ها و ژاپنی‌ها از گذشته رواج داشته است. آن‌ها روغن گیاهی مثل سویا را2000سال قبل از میلاد استخراج می‌کردند، این در حالی است که تمدن‌های یونانی و مقدونیه و شهر‌های مستقر در جنوب اروپا و مدیترانه از3000سال قبل از میلاد مسیح از زیتون برای روغن‌گیری استفاده می‌کردند.
‌‌‌
انتخاب و امتحان کردن روش‌های مختلف برای استخراج روغن‌های خوراکی برای اولین‌بار توسط تمدن‌های چین، مصر باستان، یونان و روم انجام شد.
‌‌‌
روش‌های ابتدایی شکستن دانه با دست و هاون جای خود را به سنگ‌های مخروطی و کروی افقی و عمودی داد که توسط قاطر در مسیری دایره‌وار حرکت می‌کردند و باعث می‌شدند سنگ‌های افقی و عمودی آسیاب، دانه‌ها را پرس کند و روغن حاصل را به داخل کوزه‌ها جمع‌آوری شود.

‌‌♦️اولین نسل روغن شامل انواع روغن‌های جامد که دارای اسیدهای چرب اشباع و چربی‌های ترانس بودند. و در کل برای سلامت بسیار مضر بودند.

‌‌♦️دومین نسل روغن‌های نیمه جامد پالم‌دار بوده که باز هم خطرات خود را دارد.

‌‌♦️سومین نسل روغن‌های زیر و ترانس هستند. سرشار از اسید چرب غیر اشباع و ضروری برای بدن است.
‌‌‌
‌از جمله مزیت‌‌‌‌های برند #امگانو تهیه و طراحی فرمولاسیون خاص و هوشمند ترکیبات روغنی است که هم‌‌‌پوشانی مفید اسیدهای #چرب روغن‌‌‌های مختلف با یکدیگر منجر به تولید محصولاتی گشته که نه تنها عوارض و عواقب ناصحیح مصرف روغن‌‌‌‌های نسل پیشین را ندارند بلکه به جهت استفاده از #تکنولوژی روز دنیا و نیز فرمولاسیون هوشمند، اثرات مطلوب سلامتی که در ادامه به آنها اشاره خواهد شد برای مصرف کنندگان به ارمغان می‌‌‌آورد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *