در مورد تاریخچه #روغن اطلاع دارید؟ میدونید که چقدر زحمتها کشیده شده تا روغنهای امروزی بدستمون برسه؟
نشانههای اولین استفاده از روغنهای #خوراکی و گیاهی درتمدنهای #مصر باستان و بینالنهرین و سپس تمدنهای #چین باستان و ژاپنیها دیده شده است.
مصرف روغن خوراکی در بین چینیها و ژاپنیها از گذشته رواج داشته است. آنها روغن گیاهی مثل سویا را2000سال قبل از میلاد استخراج میکردند، این در حالی است که تمدنهای یونانی و مقدونیه و شهرهای مستقر در جنوب اروپا و مدیترانه از3000سال قبل از میلاد مسیح از زیتون برای روغنگیری استفاده میکردند.
انتخاب و امتحان کردن روشهای مختلف برای استخراج روغنهای خوراکی برای اولینبار توسط تمدنهای چین، مصر باستان، یونان و روم انجام شد.
روشهای ابتدایی شکستن دانه با دست و هاون جای خود را به سنگهای مخروطی و کروی افقی و عمودی داد که توسط قاطر در مسیری دایرهوار حرکت میکردند و باعث میشدند سنگهای افقی و عمودی آسیاب، دانهها را پرس کند و روغن حاصل را به داخل کوزهها جمعآوری شود.
♦️اولین نسل روغن شامل انواع روغنهای جامد که دارای اسیدهای چرب اشباع و چربیهای ترانس بودند. و در کل برای سلامت بسیار مضر بودند.
نشانههای اولین استفاده از روغنهای #خوراکی و گیاهی درتمدنهای #مصر باستان و بینالنهرین و سپس تمدنهای #چین باستان و ژاپنیها دیده شده است.
مصرف روغن خوراکی در بین چینیها و ژاپنیها از گذشته رواج داشته است. آنها روغن گیاهی مثل سویا را2000سال قبل از میلاد استخراج میکردند، این در حالی است که تمدنهای یونانی و مقدونیه و شهرهای مستقر در جنوب اروپا و مدیترانه از3000سال قبل از میلاد مسیح از زیتون برای روغنگیری استفاده میکردند.
انتخاب و امتحان کردن روشهای مختلف برای استخراج روغنهای خوراکی برای اولینبار توسط تمدنهای چین، مصر باستان، یونان و روم انجام شد.
روشهای ابتدایی شکستن دانه با دست و هاون جای خود را به سنگهای مخروطی و کروی افقی و عمودی داد که توسط قاطر در مسیری دایرهوار حرکت میکردند و باعث میشدند سنگهای افقی و عمودی آسیاب، دانهها را پرس کند و روغن حاصل را به داخل کوزهها جمعآوری شود.
♦️اولین نسل روغن شامل انواع روغنهای جامد که دارای اسیدهای چرب اشباع و چربیهای ترانس بودند. و در کل برای سلامت بسیار مضر بودند.
♦️دومین نسل روغنهای نیمه جامد پالمدار بوده که باز هم خطرات خود را دارد.
♦️سومین نسل روغنهای زیر و ترانس هستند. سرشار از اسید چرب غیر اشباع و ضروری برای بدن است.
از جمله مزیتهای برند #امگانو تهیه و طراحی فرمولاسیون خاص و هوشمند ترکیبات روغنی است که همپوشانی مفید اسیدهای #چرب روغنهای مختلف با یکدیگر منجر به تولید محصولاتی گشته که نه تنها عوارض و عواقب ناصحیح مصرف روغنهای نسل پیشین را ندارند بلکه به جهت استفاده از #تکنولوژی روز دنیا و نیز فرمولاسیون هوشمند، اثرات مطلوب سلامتی که در ادامه به آنها اشاره خواهد شد برای مصرف کنندگان به ارمغان میآورد.